Udruga za pomoć i edukaciju žrtava mobbinga 28. srpnja 2023. godine u 10 sati, održala je završnu konferenciju projekta „AKTIVNI UZ PODRŠKU – širenje socijalnih usluga na području UA Zagreb“, UP.02.2.2.15.0013.

Pozdravni govor, predstavljanje sudionika i uvodnu riječ održala je voditeljica projekta, Maja Vrbanić ispred Udruge za pomoć i edukaciju žrtava mobbinga. Nakon uvodne riječi, predstavljen je projekt, njegovi ciljevi, kao i postignuti rezultati po projektnim elementima.

Nakon toga, predstavnica partnera iz Grada Zagreba, samostalna upravna referentica, Maja Vučković, mag.polit.soc., iznijela je ulogu partnera Grada Zagreba u projektu, aktivnosti na kojima su sudjelovali te pohvalila suradnju i postignute rezultate ostvarene kroz provedbu projekta.

Iz Ureda za fondove EU, ispred Grada Velike Gorice, Ivan Čobanov, mag.oec. prisjetio se samog početka planiranja projekta, prijavu, a napravio i osvrt na cjelokupnu provedbu i suradnju. Također, iskazao je zadovoljstvo prijavom i odobrenjem novog projekta kroz koji će se nastaviti provedba nekih od aktivnosti iz ovog projekta.

Na kraju konferencije, svoje iskustvo stečeno kroz suradnju na ovom projektu, sa sudionicima je podijelila Ljiljana Vrbić, univ.spec.act.soc. Osvrnula se na početni strah nakon dogovora da će Dom za starije osobe Sveti Josip Zagreb održati većinu edukacija za stručnjake, ali i istaknula kako su pozitivni osvrti na provedene edukacije bili veliki poticaj za osmišljavanje novih tema.

U pozdravnom govoru, voditeljica projekta još je jednom zahvalila svim partnerima i suradnicima koji su doprinijeli uspješnoj provedbi ovog projekta, ali i iskazala želju za novim suradnjama i provedbu novih projekata.